Asieńka Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 Witam :-D. Mam na imie Asia, 23 lata :-). Bardzo lubie pichcic :-). Uwielbiam www.smaczny.pl , sa tu super przepisy. Dzis np dwa wykorzystalam, a dokladnie moj chlopak i co powiem to PALCE LIZAC :D, juz wiadomo, ze bedziemy robic i inne przepisy ;-). Cytuj
Wiolunia Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 Witaj Asieńko wsród forumowiczów napewno będziesz zadowolona z bycia wśród nas pozdrawiam Wiolunia :-) Cytuj
Asieńka Opublikowano 4 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 Dziekuje za przywitanie :D. Mam nadzieje, ze bedzie mi tu dobrze :-). Pozdrawiam. Cytuj
ina12 Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Witaj Asieńko tu nie będzie Ci dobrze, ale bardzo dobrze gwarantuję i pozdrawia ina12 Cytuj
Dorota Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Witaj Asieńko na forum Smacznego :D. Życzę dalszych sukcesów kulinarnych. Pozdrawiam :-) Cytuj
Magdalena Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Witaj Asiu serdecznie !!!! :-) Cytuj
Dorunia Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Witaj Asieńko wśród nas na tym smacznym forum :D ;-) :-) Cytuj
Asieńka Opublikowano 6 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 Witam wszystkich cieplutko w ten zimny dzien :D. Bardzo dziekuje za mile powiatanie ;-) Mam nadzieje, ze bedzie sie nam milo rozmawiac :-). Cytuj
gosiek50 Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Witam Ciebie cieplutko Asiu i życze powodzenia. :-) Cytuj
Asieńka Opublikowano 12 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Gosiek50 rowniez witam cieplutko ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi