Gość powiew_uczuc Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Nie trafiłam tu przypadkiem, rozmaiałam wczoraj z Władkiem, który ujął mnie zachwytem, nad tą stroną znakomitą. Smaczny jest uwagi wart - tak mi mówił - to nie żart.. Wyczarujesz moja wróżko z ich przepisów cudów mnóstwo. Tak zrobiłam i już jestem, Witam wszystkich zwiewnym gestem :-) Cytuj
Dorota Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 O jej - cóż za miłe poetyckie przywitanie :-) Witam bardzo serdecznie wśród nas :D Coś mi mówi, że razem z Tobą będzie nam jeszcze smacznej i weselej [E] Cytuj
amelia1 Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Piękne i miłe powitanie, taki lekki powiew uczuć :-) . Witam serdecznie na naszym forum wróżko i życzę miłego czarowania kulinarnych cudów. :D Pozdrawiam!!! Amelia. Cytuj
Dorunia Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Witam bardzo gorąco wśród smaczniaków,napewno nie będziesz się tutaj nudziła :D ;-) :-) Cytuj
Magdalena Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Witam powiew!!!! :D i jaki miły wiersz :-) Cytuj
gosiek50 Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Witaj w gronie forumowiczek. :-) :D Cytuj
Gość powiew_uczuc Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Powiew w kuchni czy w salonie wszystko lubi w dobrym tonie . U was doda swoje zdanie, lecz nie zawsze rymowane. Dziękuję za sympatyczne przyjęcie :-) Cytuj
gabi-ostra Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Piękne rymowanki!!! Ja też jestem nowa i witam Cię bardzo gorąco! Cytuj
Gość powiew_uczuc Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Rymowanki zadobyłam się od Hanki, co gotować mnie uczyła. Lecz nauki nigdy wiele Uczcie więc mnie - przyjaciele :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi