Jolcia Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Składniki: -sos cygański Knnor -1 łyżka sosu pieczeniowego Knnor -70 dag karkówki -1 czerwona papryka -1 cebula -sól,pieprz,wegeta -mąka Mięso pokroić w plastry, przesmażyć na dowolnym tłuszczu aż się zrumieni. Podlać wodą aby było zakryte mięso. Dodać sos pieczeniowy i przyprawy. W osobnym rondlu przesmażyć pokrojoną cebulę i paprykę. Dodać do mięsa. Gdy mięso będzie miękkie dodać rozrobiony w wodzie sos cygański. Pogotować 10 minut. Całość zagęścić mąką . Ok.2 łyżeczki mąki i 1/3 szkl wody. Podawać z ziemniakami,kaszą,ryżem. Wg uznania. Smacznego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.