Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Składniki: -sos cygański Knnor -1 łyżka sosu pieczeniowego Knnor -70 dag karkówki -1 czerwona papryka -1 cebula -sól,pieprz,wegeta -mąka Mięso pokroić w plastry, przesmażyć na dowolnym tłuszczu aż się zrumieni. Podlać wodą aby było zakryte mięso. Dodać sos pieczeniowy i przyprawy. W osobnym rondlu przesmażyć pokrojoną cebulę i paprykę. Dodać do mięsa. Gdy mięso będzie miękkie dodać rozrobiony w wodzie sos cygański. Pogotować 10 minut. Całość zagęścić mąką . Ok.2 łyżeczki mąki i 1/3 szkl wody. Podawać z ziemniakami,kaszą,ryżem. Wg uznania. Smacznego.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.