gabi-ostra Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Witam wszystkich smacznie! Już od jakiegoś czasu jestem stałym gościem na tym forum, a teraz też użytkowniczką.Gotowanie to moje hobby i myślę że od czasu do czasu też będę mogła podzielić się z Wami moimi pomysłami. :-) Cytuj
Magdalena Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 :-) Witaj Gabi !!!!w naszym gronie !!! :D Cytuj
gabi-ostra Opublikowano 7 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 :D O jak miło być powitaną tak szybko! :-) Cytuj
Dorota Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Witam bardzo serdecznie :-) Cieszę się Gabi, że do nas dołączyłaś. Mam nadzieje, że znajdziesz tutaj wiele ciekawych przepisów, a może i swoje dorzucisz. Zapraszam :D Pozdrawiam ;-) Cytuj
gosiek50 Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 I ja Ciebie witam serdecznie Gabi. :-) Cytuj
gabi-ostra Opublikowano 7 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Bardzo dziękuję za miłe słowa! Cytuj
Dorunia Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Witam Ciebie Gabi :-) Cytuj
amelia1 Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Witam Cię serdzecznie Gabi i pozdrawiam!!! Cytuj
Gość powiew_uczuc Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Czytaj ,Gabi czytaj i pozwól się przywitać Uśmiech powiew śle nie będzie nam źle :-) Tak jak Ty, jestem tu nowa.. Nowa koleżanka forumowa Witaj Gabi :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi