ina12 Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zdjęcia potwierdzają same to że ta karkówka jest napewno bardzo pyszna. Cytuj
Dorota Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgadzam się Ineczko z Tobą w 100%,.... mmmmm a jak apetycznie wygląda :P Cytuj
silviak Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Ja też robiłam taką karkowkę, i rzeczywiście bez kosci kładziona bezpośrednio na sól była lekko za słona w miejscu gdzie mięso stykało sie z solą. Dzięki za podpowiedzi z tą kością Ciekawostka!!!! Ja smaruję karkówkę musztardą francuską!!!!!!!!! Pozdrawiam wszystkich. Cytuj
ela2225 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Znajomy z pracy mówił ze robi tak pieczonego kurczaka i ze jest pycha Cytuj
bietka Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Witam.Też robię podobną karkówkę,kurczaka a obok układam wyszorowane ziemniaki w łupinie obtoczona w mace i soli-pl pól szkl soli i szklanka maki.Wszystko piecze się razem,obiadek pyszniutki i sam się robi.Ziemniaczki po upieczeniu przekraja się na pol i podaję do nich sos czosnlowy.Pycha polecam i pozdrawiam. Cytuj
tonik17 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 zrobilem i pycha :) :P :lol: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.