Asieńka Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Przedstawiam Wam jedna z moich pasji ;), moze nie jest to cos szczegolnego, ale uwielbiam wyszywac i robic kartki. Nie jest to moze nic pieknego, ale wkladam w to sporo pracy i serca ;). Cytuj
gabi-ostra Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Twoje kartki Asieńko są prześliczne-bardzo gratuluję Ci takiego talentu.Wiem co mowię bo ja to po prostu mam dwie lewe ręce jeżeli chodzi o jakiekolwiek robótki ręczne.Pozdrawiam! Cytuj
monilek26 Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Świetne prace! Ja też haftuje i wiem ile trzeba w to włożyć pracy i cierpliwości. Zerknij tutaj https://www.smaczny.pl/forum/index.php?showtopic=2992 Pozdrawiam Cytuj
amelia1 Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Asieńko wielkie gratulacje :P Naprawdę masz talent i podziwiam go, bardzo podobają mi się takie kartki ;) , wiem, że dużo pracy wkładasz w nie. Jak byłam mała to moja mama takie robiła. Ja czasami też lubie coś powyszywać, lubię szydełkować, ale napewno nie tak jak Ty ;) . Jeszcze raz gratulacje, kartki są prześliczne!!!! Pozdrawiam Amelia Cytuj
gosiek50 Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Witaj Asieńko - Twoje prace są cudowne , wiem ile pracy i cierpliwości trzeba włożyć żeby takie cudeńko powstało bo sama też wyszywam , moje prace są też na tej stronie co Monilek26. Asieńko kartki takie jak Twoje niejeden chciałby ją dostać , to poprostu jest cudo. ;) ;) :P POzdrawiam serdecznie. Cytuj
Magdalena Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 ;) KARTKI SĄ PIĘKNE BRAWO!!!!! ;) Cytuj
Asieńka Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Gabi-ostra bardzo dziękuję ;), miło mi ;) :oops: . Monilek26 bardzo pięknie wyszywasz :P, ślicznie :P. Podoba mi się ten wzór wyszyty dla Justynki (szukam juz gdzieś jego wzoru hihi :-D ), ale Twoje prace wprost cudne, ja to się chowam :oops: . Amelia1 bardzo Ci serdecznie dziękuję :-D. Uwielbiam wyszywać, cieszy mnie to co zrobie i w miare ładnie wygląda. Mojego chłopaka brat, który jest za granica jak dostał taka kartkę, dokładnie z głową Mikołaja, to krzyczał do telefonu, że do ręcznie robione, a nie ze sklepu i się cieszył jak dziecko, a mi miło się zrobiło, bo pierwszy raz zrobiłam wtedy te kartki :P. Gosiek50 Twoje prace są cudowne, też bym chciała tak wyszywać jak Wy dziewczyny :-D. Normalnie cudo, a jakie staranne, piękne :P. Magdalena dziękuje bardzo :oops: . Pozdrawiam Was serdecznie i ściskam gorąco. Bardzo Wam dziękuję za miłe słowa :*. Cytuj
monilek26 Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Asieńko dziękuję za te komplementy. Ten wzór na wyszywankę "Justynke" (to dla mojej córci ;) ) znalazłam w jakimś starym wydaniu Burdy - wzór jest czarno - biały więc trochę się trzeba namęczyć przy liczeniu. Jeżeli chciałabyś to mogę skserować i Tobie wysłać pocztą. Jakiś czas temu mozna było nabyć w kioskach gazetkę z wzorami haftów pt: "Pomysły na różne okazje" - tam również były wzory na wyszywanki dla dzieci. Pozdrawiam Cytuj
Asieńka Opublikowano 18 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Monilek26 bylabym naprawde wdzieczna ;). Wyslalam juz wiadomosc prywatna ;). Wzor jest sliczny, bardzo mi sie podoba :P. Szkoda, ze nie kupilam tej gazetki, ech. Cytuj
Asieńka Opublikowano 19 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 Bardzo dziękuję :P . [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
ina12 Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 Asieńko Twoje własnoręczne kartki są prześliczne. Cytuj
Asieńka Opublikowano 20 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 Bardzo Ci dziękuję :P :P . Cytuj
slodziuutkaa Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Asieńka, kartki cudo :-( Robisz kartki tylko haftowane czy jakies inne może też ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi