Asieńka Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 slodziuutkaa robię nie tylko haftowane kartki, ale również takie z papieru :grin:. Szkoda, że wcześniej nie weszłam na forum, ale mogę Ci podesłać wielkanocne wzory. ela52 dziękuję bardzo ;), ciesze się, że Ci się moje kartki podobają. Klamerka bardzo serdecznie Ci dziękuję ;). Justyna.K śliczne karti ;). Kartki wyszywać zacznę od wakacji, żeby każdy dostał, najlepszy sposób hehe. figiel minia51 bardzo Wam dziękuję ;). elzunia10 bardzo dziękuję, materiał nazywa się kanwa i w sumie w każdym sklepie z pasmanterią można kupić, a jak nie to można zamówić w necie. Pozostaje mi zakupić nowej kanwy i duuuużo nitek, ostatnio tata mi je podbiera do robienia haczyków czy czegoś tam hehe, no i będę mogła zacząć wyszywać, a chciałabym ich zrobić na Boże Narodzenie naprawdę dużo. ina12 może mogłabym od Ciebie odkupić nitki? Na święta zrobiłam kartki z papieru razem z chłopakiem, oto one: [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
ina12 Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Asieńka o mulinę Tobie chodzi prawda?. Odkupić nie możesz, to będzie odemnie prezent, jest orginalna tak jak w sprzedaży. Asieńko podaj mi prywatnie adres, a w sobotę będzie przesyłka nadana. Bardzo się cieszę i pozdrawiam serdecznie. Bardzo ładne kartki zrobiłaś razem z chłopakiem, masz fajnego chłopaka. Cytuj
slodziuutkaa Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Asieńko, jesli mozesz wysłac te wzory to ja bardzo chetnie :grin: to moj mail: kaka_86@o2.pl Te Bozenarodzeniowe sa takie proste i orginale, bardzo mi sie podobają, takie jak lubie ;) Cytuj
Dorota Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Jeeej śliczne te kartki Asieńko :D Gratuluję zdolności :cry: Cytuj
Asieńka Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 ina12 bardzo dziękuję :D :cry:, już piszę Ci wiadomość :razz: :razz: . Przepraszam, że dopiero teraz, ale przez ostatnie dni zmagałam się z jakimś wirusem żołądka i dopiero do siebie dochodzę. Jeśli chcesz mogę dla Ciebie zrobić kartkę :P :(. slodziuutkaa najpóźniej jutro będziesz miała te wzory :grin: :grin:. Dorota bardzo serdecznie dziękuję :grin: :grin:. Staram się jak mogę :-D :P. Moje ostatnie kartki: [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] . Cytuj
figiel Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Ojej ,dawno tu nie byłam :P . A widzę ,że produkcja kartek idzie pełną parą ! Asieńko no po prostu brakuje słów ,żeby opisac ,jak mi sie podobają karteczki :grin: . Są piękne !!!! Możesz trochę opisać ,jak je wykonujesz ? czy materiał jakoś zabezpieczasz przed strzepieniem ,a potem podklejasz pod kartkę ,od spodu ? .... Pozdrawiam ,życzę nowych pomysłów ;) Cytuj
Asieńka Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 figiel bardzo dziękuję za miłe słowa. Tutaj jest pokazane i opisane jak moje kartki powstają :-) :cry:, oczywiście dzielnie pomaga mi chłopak :P :P. Kanwę z wyszytym wzorem przyklejam do kartki taśmą dwustronną. Dorota bardzo dziękuję :P :P. Cytuj
figiel Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Oj , sporo pracy wymaga wykonanie takiej kartki. Cytuj
ina12 Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Asieńko teraz wiem że zrobienie kartki jest pracochłonne i wymaga cierpliwości. Cytuj
Asieńka Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 figiel niby tak, ale jak się dojdzie do wprawy to coraz szybciej idzie :-) :cry:. Halinko czasami cierpliwość się przydaje, ale uważam, że warto się potrudzić żeby zrobić taką kartkę. Niedługo sama będziesz trzymała jedną z nich, tylko z motywem wielkanocnym, w dłoni :P :P. Cytuj
ina12 Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Asieńko dziękuję, Ty tyle czasu poświęcasz i się napracujesz i dla mnie chcesz przysłać kartkę, nie odmawiam, wręcz przeciwnie, bardzo się ucieszę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi