Asieńka Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Chcialabym zrobic na swieta specjalne danie i jakies wyjatkowe, tylko zeby nie bylo zbyt trudne, bo moge spanikowac ;). Chodzi mi o jakas smaczna salatke bez wymyslnych skladnikow, bo rodzina nie lubi, jakies danie, np z makaronu, oraz ciasto latwe, bez sera i bardzo dobre, wiem, ze wymyslam, ale boje sie, ze mi potrawy sie nie udadza, chociaz picic to ja umiem i lubie, ale to wazna okazja ;). Chodzi oto, ze chce to zrobic na 25 grudnia i musze teraz cos wymyslic, zeby wyprobowac, jesli macie pomysly, to bardzo Was prosze piszcie. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Asiu polecam Ci Japoniec- jabłkowo-makowy odlot :roll: na pewno zrobisz furorę i wcale nie jest taki trudny, a i kasztanki są warte grzechu :oops: Cytuj
Marcin Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Ja polecam naszą wersję: https://www.smaczny.pl/przepis,japoniec Przepis mamy od mojej mamy :roll: - wielokrotnie sprawdzony (właśnie dziwnym trafem jest prawie zawsze na święta). Cytuj
Asieńka Opublikowano 5 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Kasztanki juz robilam, po prostu pycha mniam :P. Marcin dziekuje za przepis, na pewno go wykorzystam, juz nie moge sie doczekac :lol:. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi