Gość ataga Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Hej witam wszystkich forumowiczów mam na imię Agata i bardzo spodobało mi się to forum. Będę tu zagladała często-tak mi się wydaje. Pozdrwaiam pa pa Cytuj
Dorota Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Witaj Agatko :P Cieszę się, że do nas dołączyłaś. Mam nadzieje, że będzie Ci z nami dobrze i smacznie ;) Pozdrawiam ;) Cytuj
Dorunia Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Witam Cię Agatko ;) ;) Super,że dołączyłaś do naszego grona,jestem przekonana,że będziesz zadowolona i napewno znajdziesz tutaj dużo interesujących i smacznych przepisów :P :P :-D Cytuj
gosiek50 Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Witaj Agatko w gronie smaczniaków. ;) ;) :P Pozdrawiam Cytuj
ina12 Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Witaj Agatko wśród nas. ina12 Cytuj
Gość ataga Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 ;) Dzień dobry!!!! Dzięki za cieplutkie przyjęcie mnie w waszym gronie. Wczoraj zrobiłam jabłecznik z budyniem-mniam, mniam. ;) Odezwę sie pa pa Cytuj
Magdalena Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Witaj Agatko między nami ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi