Marcin Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Z powodu dużej liczby użytkowników forum zmuszeni jesteśmy chwilowo wyłączyć forum dla niezarejestrowanych użytkowników. Cytuj
arabika Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Hmmm.... nie wiedziałam że miejsca są tu ograniczone jak w kinie ......po co się czarować po prostu jest zamknięte i juz, a swoja droga Marcinie więcej oryginalności . Pozdrawiam Cytuj
Marcin Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Sprecyzuję więc - nikt forum nie zamyka i nie zamknie - po prostu forum z powodu olbrzymiej liczby przeglądających je równocześnie użytkowników (50-100 osób) bardzo obciąża serwer, na którym się znajduje, co powoduje wolne działanie nie tylko forum, ale także smaczny.pl oraz innych stron internetowych na tym serwerze. Naszą decyzją jest więc ograniczenie możliwości przeglądania forum przez użytkowników niezarejestrowanych, co zdecydowanie zmniejszy obciążenie serwera i pozwoli na korzystanie z forum przez osoby które się zarejestrują. Liczba zarejestrowanych użytkowników nie jest limitowana. Dla nas również ta sytuacja nie jest komfortowa, dlatego też napisałem, że jesteśmy do tego zmuszeni. Wolelibyśmy, żeby dostęp do naszych przepisów mieli wszyscy nie tylko zarejestrowani użytkownicy - jednak trudno - siła wyższa. W niedługim czasie wszystko wróci do normy. Pozdrawiam i zapraszam... Cytuj
Marcin Opublikowano 24 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Od dzisiaj już wszystko wróciło do normy - forum jest dostępne dla wszystkich Was Smakowiczów oraz naszych Gości. Myślę, że tak już zostanie. Przepraszam za niedogodności. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi