ina12 Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 70 dag marchwi 2-3 łyżki masła 20 dag pieczarek 5 dag startego żółtego sera 1/2 szklanki śmietany natka pietruszki cukier,sól, pieprz Oczyszczoną marchew pokroić w kostkę, zalać małą ilością wody, dodać sól, pieprz, szczyptę cukru oraz łyżkę masła, udusić na małym ogniu pod przykryciem. Oczyszczone pieczarki pokroić w paseczki, usmażyć na maśle, połączyć z marchewką i częścią posiekanej natki. przełożyć do wysmarowanego tłuszczem naczynia żaroodpornego, doprawić resztą przypraw, natką i startym serem, zalać śmietaną i zapiec w gorącym piekarniku. ina12 Cytuj
zuziorek Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Droga Ino do czego serwujesz ten smakołyk? Cytuj
Katarzyna Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 to zapowiada się smacznie ;) trzeba będzie zrobic. Dzięki za nowy przepis Cytuj
ina12 Opublikowano 21 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Witam ja podaję do tej potrawy bułeczki. Pozdrawiam. ina12 Cytuj
zuziorek Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 A ja myślałam, że to dodatek do jakiegos mięsa. Można się tym najeść, nie jest zbyt dietetyczne? Cytuj
ina12 Opublikowano 21 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Jak najbardziej można dodać jako dodatek do mięsa, ale ja zastosowałam to danie jako bezmięsne. ina12 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.