Zosi@ Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Chciałabym kupić taką patelnię. Może ktos z Was wie gdzie i jak to się fachowo nazywa. Grzybki z tej patelni są jak prawdziwe. Cytuj
zuzienka Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 ;) czy masz na mysli grzybki z ciasta na slodko z masa w srodku???? bo jesli tak to widzialam takie na allegro. kosztuja okolo 120-135zl. ;) Cytuj
Zosi@ Opublikowano 22 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 DZIĘKI ZA WIADOMOŚĆ.CHODZI MI O SŁODKIE GRZYBKI. PATRZYLAM TEŻ NA ALLEGRO,ALE NIC NIE ZNALAZŁAM.NAPISZ MI JAK TO SIĘ DOKŁADNIE NAZYWA. Cytuj
zuzienka Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 na allegro sa one w dziale dom i ogrod :roll: przybory kuchenne czy chodzi ci o cos takiego?? Cytuj
Zosi@ Opublikowano 26 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Bardzo dziękuje za wiadmość. Własnie o to mi chodziło. 3 dni przeszukiwałam całe Allegro a nie wpadłam na pomysł by przeszukać DOM I OGÓRD :roll:. Jeszcze raz bardzo dziękuje i pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi