asica101 Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 1 kostka sera bialrgo 2 jaja male! 1/2 lyzeczki sody przyprawy np papryka, kminek czy smazona szynka... 1 lyzka oleju Na patelni podgrzewamyy olej wrzucamy ser, mieszamy, posypujemy soda i ciagle mieszajac wbijamy jaja tak by wszystko sie polaczzylo! Ciekla mase przelewmy do formy np. opakowaniu po serku wiejskim SMACZNEGO! Cytuj
agnieszka Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 ciekawe......musze spróbowac... Cytuj
Gość JJ Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Ser biały musi być zgliwiały, tzn. kilkudniowy. Niestety pachnie niezbyt ładnie, ale usmażony jest b.dobry. Cytuj
Gość amrin Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Ser biały musi być zgliwiały, tzn. kilkudniowy. Niestety pachnie niezbyt ładnie, ale usmażony jest b.dobry. Po co serek ma gliwieć w domu....trzeba kupić serek smażony najlepiej dwa ....na rozgrzaną patelnie włożyć czubatą łyżkę masła i wyłożyć z kubeczków ser,skręcić gaz na mały i niech się serek topi,wsypać troszkę kminku lub koperku i odstawić patelnie.Wbić 2 jajka i szybko mieszać aby się nie zrobiły kluski po trzymaniu jednolitej masy wyłożyć serek do miseczki do ostygnięcia .......TO JEST PYCHA !!!!!!!! Cytuj
agnieszka Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Zrobiłam ten serek.POwiem ze niezły...ale dodałam roznych przypraw....polecam zrobić to samo...pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.