Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elu serdecznie Cię przepraszam :P :) :arrow:

Masę makową zawsze robię sama :-P ale ostatnio mam ochotę kupić gotową i wypróbować :arrow: może to z braku czasu , ostatnio mam maraton w pracy i jak wracam to tylko zjem i lulu :)

Napisz jaką masę kupiłaś jak będzie Ci smakować to też kupię taką ;)

Opublikowano

Kasiu nie ma za co przepraszać,dobrze Cię rozumiem. :P :) :) Ja też zawsze robiłam sama ale w tym roku nie bardzo sobię radzę z tym wszystkim -ze względu na nogę :arrow: i kupiłam suchy mak ale mielony w Biedronce to spróbuję zrobić z tego. Oczywiście o efektach dam znać. Dziękuję Kasiu i przepraszam za kłopot,pa.

Opublikowano

Kasiu upiekłam wczoraj paszteciki z Twojego przepisu i są rewelacyjne,nadziałam je farszem pieczarkowym to część została zamrożona na wigilię. Zrobię jeszcze z tego przepisu makowiec. Dzięki za przepis i pozdrawiam.

Opublikowano

Kasiu upiekłam z tego przepisu jeszcze makowce i już nigdy nie skorzystam z mojego starego bo i pracy więcej i efekt mniejszy. Z tej porcji zrobiłam trzy makowce i wyszły pyszniutkie...jeszcze raz dziękuję za podzielenie się przepisem.

Opublikowano

Elu miło mi że wypieki się udały i smakowały 🙂

Wiesz że jak coś ciekawego wpadnie mi w rękę nie potrafię zatrzymać tylko dla siebie :-)

Trzeba było widzieć szwagra w święta :P chyba następnym razem przyjdzie z notesem ;) :) :)

Zrób paszteciki ciekawa jestem jak będą Ci smakowały :) no i nieraz jak nie mam sera to Torcik z mięsa mielonego robię też z tym ciachem :)

Opublikowano

Oj dziewczyny, ale mi narobiłyście smaka. Skorzystam na pewno z tego przepisiku w najbliższym czasi e.  Przy okazji serdecznie Was pozdrawiam i dziękuję. 🙂 :-) :P

Opublikowano

Robilam dzisiaj paszteciki z farszem z kapusty wigilijnej, wyszly super, ciasto bardzo dobre, takie delikatne, po prostu REWELACJA. Dzieki za przepis i cieplutko pozdrawiam.

Opublikowano

Wczoraj zrobiłam paszteciki z pieczarkami ,na kolację sylwestrową :P .Bardzo dobre ,tylko miałam problem ,bo nie wiedziałam jak je składać .No i zapomniałam z wierzchu posmarować jajkiem ,dlatego takie matowe. Do pasztecików był barszcz -b. dobry zestaw, polecam. Dziękuję za przepis ,wykorzystam go również do makowca.

post-6888-1199189135_thumb.jpg

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.