Katarzyna Opublikowano 11 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Ja zawsze robiłam ze śmietaną :P wydaje mi się że bez śmietany będzie za suche 🙂 no i może nie być takie puszyste :D Cytuj
Katarzyna Opublikowano 13 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 Elu serdecznie Cię przepraszam :P :) :arrow: Masę makową zawsze robię sama :-P ale ostatnio mam ochotę kupić gotową i wypróbować :arrow: może to z braku czasu , ostatnio mam maraton w pracy i jak wracam to tylko zjem i lulu :) Napisz jaką masę kupiłaś jak będzie Ci smakować to też kupię taką ;) Cytuj
apsik Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 Kasiu nie ma za co przepraszać,dobrze Cię rozumiem. :P :) :) Ja też zawsze robiłam sama ale w tym roku nie bardzo sobię radzę z tym wszystkim -ze względu na nogę :arrow: i kupiłam suchy mak ale mielony w Biedronce to spróbuję zrobić z tego. Oczywiście o efektach dam znać. Dziękuję Kasiu i przepraszam za kłopot,pa. Cytuj
apsik Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Kasiu upiekłam wczoraj paszteciki z Twojego przepisu i są rewelacyjne,nadziałam je farszem pieczarkowym to część została zamrożona na wigilię. Zrobię jeszcze z tego przepisu makowiec. Dzięki za przepis i pozdrawiam. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 20 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Elu bardzo się cieszę że smakowało :P Ja też będę robiła na święta :grin: Cytuj
olga123 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 mam male pytanko jak dlugo nalezy piec ciasto z tego przepisu i w jakiej temperaturze? Cytuj
Katarzyna Opublikowano 23 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Przy pieczeniu pasztecików to tak jak pisałam 10 - 15 min , a przy pieczeniu np makowca to około 30 minut w temperaturze180* Cytuj
apsik Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 Kasiu upiekłam z tego przepisu jeszcze makowce i już nigdy nie skorzystam z mojego starego bo i pracy więcej i efekt mniejszy. Z tej porcji zrobiłam trzy makowce i wyszły pyszniutkie...jeszcze raz dziękuję za podzielenie się przepisem. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 Elu miło mi że wypieki się udały i smakowały 🙂 Wiesz że jak coś ciekawego wpadnie mi w rękę nie potrafię zatrzymać tylko dla siebie :-) Trzeba było widzieć szwagra w święta :P chyba następnym razem przyjdzie z notesem ;) :) :) Zrób paszteciki ciekawa jestem jak będą Ci smakowały :) no i nieraz jak nie mam sera to Torcik z mięsa mielonego robię też z tym ciachem :) Cytuj
renigliwice Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Oj dziewczyny, ale mi narobiłyście smaka. Skorzystam na pewno z tego przepisiku w najbliższym czasi e. Przy okazji serdecznie Was pozdrawiam i dziękuję. 🙂 :-) :P Cytuj
apsik Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Kasiu ale ja paszteciki też robiłam,już pisałam wcześniej ,że były smaczne...pyszniutkie. 🙂 Cytuj
ela52 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Robilam dzisiaj paszteciki z farszem z kapusty wigilijnej, wyszly super, ciasto bardzo dobre, takie delikatne, po prostu REWELACJA. Dzieki za przepis i cieplutko pozdrawiam. Cytuj
figiel Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Wczoraj zrobiłam paszteciki z pieczarkami ,na kolację sylwestrową :P .Bardzo dobre ,tylko miałam problem ,bo nie wiedziałam jak je składać .No i zapomniałam z wierzchu posmarować jajkiem ,dlatego takie matowe. Do pasztecików był barszcz -b. dobry zestaw, polecam. Dziękuję za przepis ,wykorzystam go również do makowca. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 1 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Tak się cieszę że przepis przypadł Wam do gustu :P Moja rodzinka też bardzo lubi to ciasto syn nawet robił pizze na tym cieście :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.