olga123 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Figiel twoje paszteciki wygladaja rewelacyjnie, a jak robilas farsz do tych pasztecikow? mozesz podac przepis? chcialabym w najblizszym czasie wyprobowac,z gory dziekuje :P przepis ten jest naprawde swietny ,makowiec wychodzi super a ja dzis sie skusilam na ciacha z tego przepisu zrobilam tzw.koperty z jablkami,jest chyba taki przepis tez w tym dziale tyle tylko ze ja uzylam Kasiu twojego przepisu,wyszly rewelacyjne,i moze sie pochwale jak oczywiscie uda mi sie wkleic zdjecie...bo jeszcze za bardzo nie wiem jak to zrobic. Cytuj
olga123 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 i niestety nie wiem nadal jak to zrobic? moze ktos mi podpowie jak mam zmniejszyc zdjecie??? Cytuj
minia51 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Wreszcie zrobiłam paszteciki z tego ciasta. Wykorzystałam farsz , który został mi z wigilii. No, cóż....Pycha!!! Wszystkie poszły na pniu! Nie ma już nic. Jest tylko zamówienie na następną porcję Jest więcej niż pewne że będą pieczone częściej.Wielkie dzięki dla Katarzyny! Bomba! Cytuj
Katarzyna Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Piękne dzięki za miłe słowa :P Cieszę się że smakowało i przypadło do gustu :P Cytuj
olga123 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 i udalo sie dzis!!!!jednak pokaze wam moj wypiek. pozdrawiam wszystkie kuchareczki.....pa Cytuj
apsik Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 Olga napewno Kasia zgodzi się ze mną,że upiekłaś ładne i pyszne ciasteczka. Kasiu Twój przepis można wykorzystać na wiele różnych sposobów,jeszcze raz dziękuję za niego w imieniu wszystkich łasuchów. Pozdrawiam bardzo serdecznie. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 15 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 Elu masz rację wygląda smakowicie :P Teraz wszystko w Waszych ręcach Na słodko na ostro :P jak kto lubi i potrzebuje :P Smacznego Cytuj
apsik Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Kasiu właśnie wysadziłam ostatnią blaszkę pasztecików,zrobiłam na życzenia młodszego synka który przepada za nimi. Jedną część ciasta zrobiłam z dżemem...pyszności Kasieńko. Kto jeszcze nie robił to zachęcam gorąco ... :P :P :P Cytuj
renigliwice Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Po tylu zachętach upiekłam wreszcie te rogaliki. Na pewno będę częściej korzystać z tego przepisu. Dziękuję i pozdrawiam. :-D Cytuj
Katarzyna Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Dzięki Reni :-D Cieszę się że smakowały :P Całuski Cytuj
basga Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2010 Ja dziś też wreszcie zrobiłam-zwinęłam jak roladę i posmarowałam przesmażonymi pieczarkami,pokroiłam w plastry i...wyszło extra,choć jak dla mnie 3 łyżki cukru to zbyt dużo jak na ciasto wytrawne no ale odkąd nie palę to moje kubki smakowe wariują. :wink: Samo ciasto jest tak fajne,że spokojnie bez dodatków by mi smakowało. 1 Cytuj
Katarzyna Opublikowano 30 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2010 Basiu ślimaczki wyszły rewelacyjne i tak apetycznie wyglądają że chyba niebawem i ja zrobię :wink: Cytuj
basga Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2010 Dziś zrobiłam z podwójnej porcji bułeczki z marmoladką... 1 Cytuj
Katarzyna Opublikowano 1 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2010 Basiu zawstydzasz mnie :wink: moje takie ładne nie wyszły ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi