Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W niedziele były pierogi i zostało farszu > więc trzeba było coś wymyślić :) Ciasto rachu - ciachu > rozwałkowane > posmarowane > zwinięte > pokrojone 3-4 cm Upieczone i na kolację do barszczyku ślimaczki palce lizać :)

  • 1 rok później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zrobiłam :) z kapustą i pieczarkami, bardzo dobre z barszczykiem. Tylko powiedzcie mi jak je odgrzać? żeby nie były potem twarde (zostawione w piekarniku były potem twardsze a w mikrofali siez kolei rozmiękczyły za bardzo)? Chciałabym zrobić na imprezkę ale chciałabym je tylko odgrzać, co by nie stać w kuchni wałkując ciasto gdy goście za stołem ;)

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.