Katarzyna Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2010 W niedziele były pierogi i zostało farszu > więc trzeba było coś wymyślić :) Ciasto rachu - ciachu > rozwałkowane > posmarowane > zwinięte > pokrojone 3-4 cm Upieczone i na kolację do barszczyku ślimaczki palce lizać :) Cytuj
PrzywrocmyMiastuPaczka Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2012 fajny przepis, ale jedna wskazówka: lepiej nie rozpuszczać margarynę tylko dać na zimno. ciasto będzie bardziej sprężyste i łatwiejsze w formowaniu Cytuj
rossi Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Zrobiłam :) z kapustą i pieczarkami, bardzo dobre z barszczykiem. Tylko powiedzcie mi jak je odgrzać? żeby nie były potem twarde (zostawione w piekarniku były potem twardsze a w mikrofali siez kolei rozmiękczyły za bardzo)? Chciałabym zrobić na imprezkę ale chciałabym je tylko odgrzać, co by nie stać w kuchni wałkując ciasto gdy goście za stołem ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.