agrafia Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Hej! To mój pierwszy post na tym forum. Szukałam w necie przepisów na różne panierki do kotletów i co znalazłam...? Was znalazłam.... i myślę że mam oko:)Fajna stronka. Pozdrawiam i polecam przepis na warstwową sałatkę z tuńczyka. Mmm pycha. Cytuj
Dorota Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Witaj ;) Cieszę się, że nas znalazłaś - rzeczywiście "miałaś oko" :P - znajdziesz tutaj wiele ciekawych przepisów. Zapraszam i pozdrawiam ;) Cytuj
agrafia Opublikowano 21 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Witaj Dorota! Udało mi się zamieścić przepis na sałatkę z tuńczykiem. Polecam. Sama też już coś wybrałam. Zapowiada się sałatkowy weekend! Cytuj
Dorota Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Tak wiem, właśnie widziałam. Sałatka rzeczywiście pysznie się zapowiada, na pewno skorzystam z przepisu, bo uwielbiam sałatki, a z dodatkiem tuńczyka - to moje ulubione ;) . Na to wygląda, że u mnie też zapowiada się sałatkowy weekend. Dziękuję za przepis ;) Cytuj
agrafia Opublikowano 21 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Proszę bardzo. Czekam na wrażenia smakowe po weekendzie:) P. S muszę coś porawić w przepisie! Cytuj
Katarzyna Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Witaj Agrafia! Ja też od niedawna nawiedzam tę stronę i muszę przyznac że pozytywnie nakręca ;) na pewno znajdziesz tu wiele ciekawych i smacznych przepisów. Witaj w gronie Pozytywnie Zakręconych i mam nadzieję że Ty też podzielisz się z nami swoimi przysmakami ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi