krysia50 Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Zrobiłam te żołądeczki i są po prostu pyszne! Dzięki za fantastyczny przepis i pozdrowienia Cytuj
mac51 Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 RObiłem kiedyś ,ale zawsze wychodzą mi bardzo twarde.Czy jest jakiś sposób na szybkie"zmiękczenie",czy zależy to tylko od czasu duszenia? :razz: Cytuj
apsik Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Z tego co ja się orientuje to zależy po prostu od długości gotowania a swoją drogą to polecam te żołądeczki,mój mąż za nimi przepada. Cytuj
figiel Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Elu wykorzystałam Twój przepis dzisiaj ........żoładki w tej postaci są wyśmienite ,mi przypominają w smaku "stragonowa" :grin: . Na zachętę zdjęcie .Jeszcze jedna uwaga ,ja je wcześniej dosyć długo gotowałam ,prawie do miękkości..... Polecam !!!!!!!! Pozdrawiam serdecznie :-D . ps. pomysł na wątróbkę wykorzystam przy najbliższej okazji :grin: :P :P Cytuj
apsik Opublikowano 18 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Dorotko bardzo smakowicie wyglądają,bardzo się cieszę że smakowały. Ja także gotuję je wcześniej do miękkości. Pozdrawiam Cię gorąco..... :grin: Cytuj
ewa11 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Ja też dziękuje Elu za przepis.Robi się bardzo szybko jeżeli mamy już ugotowane żołądki.Myśle że śmiało można podać na imieninach np. z chlebem.Teraz wypróbuje z chlebkiem.Pozdrawiam :D Polecam. Cytuj
minia51 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Dziś żołądeczki były na obiad. Danie przepyszne, choć żołądki robiłam pierwszy raz. Teraz częściej będę je serwować bo nie tylko dobre ale i tanie. Dzięki za przepis. Pozdrówka! Cytuj
apsik Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Bardzo dziękuję Ewuś i Marysiu za ocenę,pozdrawiam w ten upalny dzień. Cytuj
apsik Opublikowano 1 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Oto jedno z moich dzisiejszych dań....bardzo proste a poszło jako pierwsze. Cytuj
figiel Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 Ten przysmak miałam dzisiaj na obiad .......przepis wzięła znajoma ,chce wypróbować na najbliższą imprezę urodzinową . Pozdrawiam :D ! Cytuj
apsik Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Wczoraj na obiad zrobiłam żołądki...tylko tę wersję którą podałam na 2 stronie...jeżeli komuś smakowały te z pieczarkami to myślę że te również zaspokoją wasze podniebienia. Pozdrawiam serdecznie i zimowo.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi