Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1 opakowanie serka waniliowego 3 jajka 1.5 szklanki mąki 1 łyżeczka proszku do pieczenia cukier puder do posypania olej do smażenia Wszystkie składniki wymieszac na jednolitą masę. Smażymy na głębokim tłuszczu nakładając łyżeczką od herbaty. Posypujemy cukrem pudrem Smacznego ;)

Opublikowano

Witaj Katarzyno.Ja robię takie pączki ale z dziurką. Wykrawam szklanką i kieliszkiem. Mam troche inne proporcje:1 jajko i 1/2 szklanki cukru. Reszta bez zmian. Pozdrawiam. :roll:

Opublikowano

Witajcie, potwierdzam że Katarzyny jak i Jolci pączki są bardzo dobre. Muszę sprawdzić przepis czy mam takie same proporcje. Z dziurką nie robiłam, mam przepis z którego też korzystałam jest on z 1991 r. 25 dag twarożku homogenizowanego szczyta soli i łyżka octu, pozostałe składniki jak u Katarzyny. Pozdrawiam

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.