Katarzyna Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 W sobotę przyjedzie na kilka dni moja kochana Ciocia z Zawoji . Zawsze jak nas gości przyrządza różne smakołyki więc teraz ja bym chciała ją czymś innym zaskoczyc. Cytuj
zuziorek Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Proponuję moją zapiekankę z forum: https://www.smaczny.pl/forum/index.php?showtopic=2478&hl= Cytuj
Katarzyna Opublikowano 22 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 zapowiadają się pysznie tylko nie wiem czy Ciocia lubi szpinak :roll: Można je zrobic z innym farszem :oops: Cytuj
zuziorek Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Czasami zamast szpinaku kładę plaster szynki konserwowej. Orginalna wersja jest o niebo lepsza. Teraz nie dostaniesz świezego szpinaku tylko mrozony ale i tak wcale go nie poczujesz. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 22 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Dzięki ja szpinak lubię to zrobię dla nas jak Cioci nie będzie :roll: Pozdrawiam Cytuj
Dorota Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Katarzynko, jakbyś była jeszcze zainteresowana przepisami na zapiekanki, to tutaj zamieszczam kilka linków do ciekawy przepisów, które znalazłam na forum, oto one: :roll: zapiekanka ziemniaczana; :oops: zapiekanka rybna; :cry: zapiekanka szwajcarska; :oops: zapiekanka włoska; :roll: zapiekanka grecka; :oops: zapiekanka z kalafiorem – tę zapiekankę zrobiłam na obiad (a wtedy na obiedzie miałam teściów, i bardzo mi zależało żeby zapiekanka wyszła dobra, i tak też się stało – wszystkim bardzo smakowała :oops:, i wyszło jej dużo, a oto i dowód :oops: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 23 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Super Dorotko wielkie dzięki :roll: na pewno coś wybiorę Pozdrawiam Cytuj
Katarzyna Opublikowano 25 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Dorotko zrobiłam poleconą przez Ciebie zapiekankę Ciocia jest zachwycona zaraz wzięła przepis i też ma zamiar zrobic teraz po podróży śpi. Jutro będzie sałatka z zupek chińskich. Jeszcze raz dzięki za poradę Wszystkim smakowało :roll: Cytuj
Dorota Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Cieszę się Katarzynko, że mogłam pomóc i że zapiekanka smakowała Twojej Cioci i całej Twojej rodzinie :oops: :oops: :oops: Pozdrawiam :roll: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi