Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1 kg kapusty kiszonej 1 kg surowej (białej kiełbasy) 1 saszetka kaszy mazurskiej (lub 1/2 szklanki takiej z torebki) Gotujemy kiełbasę, wyjmujemy z wody Kapustę wkładamy do wody po kiełbasie, wsypujemy kaszę - gotujemy Kiełbasę kroimy w kostkę i też wrzucamy do kapusty. Smaczna szybka delikatna - Polecam :roll: SMACZNEGO !!!

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.