Adamo Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Właśnie nie wiem co ugotować na obiad, więc postanowiłem dołączyć do waszego przemiłego grona. Witam wszystkich i mam nadzieję, że znajdę tu nowych przyjaciół. :roll: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Witam Cię. Ja sama jestem tu od tygodnia i syn powiedział że albo komputer trzeba przenieśc do kuchni , albo odwrotnie :oops: Ważne jest żeby dzielic się doświadczeniami i opiniami, ocena domowników jest ważna, ale poznac zdanie innych też. Smacznego pichcenia :oops: a od ilości przepisów można dostac zawrotu głowy :roll: Cytuj
Dorota Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Witaj Adamo :oops: Cieszę się, że dołączyłeś do naszego "smacznego" grona. Tutaj pomysłów na obiad (i nie tylko) jest mnóstwo - więc jest w czym wybierać. Gdybyś miał z czymś problem - to pytaj - tutaj jest dużo życzliwych osób, którzy chętnie służą swoimi radami :roll: Pozdrawiam i życzę smacznych obiadków :oops: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi