Skocz do zawarto艣ci

Rekomendowane odpowiedzi

  • 1 miesi膮c temu...
Opublikowano

Witaj Melu. JA OSOBI艢CIE U呕YWAM BR膭ZOWEGO CUKRU DO KAWKI ALE OTO CO W KSI膭呕CE O CIASTACH JEST NA TEN TEMAT: cukier br膮zowy kandyzowany-do ciemnych wypiek贸w i deser贸w drobny br膮zowy-do slodzenia owoc贸w i deser贸w br膮zowy w kostkach-do s艂odzenia kawy br膮zowy kryszta艂-do wypiekow Cukier br膮zowy jest bardziej intensywny w smaku niz bialy,nadaje karmelowy smak i zlocist膮 barw臋. PS.nadmiar ka偶dego cukru powoduje opadanie ciasta.

Opublikowano

kupi艂am dzi艣 cukier firmy Diamant i oto co pisze na opakowaniu:do wypiek贸w,deser贸w,sosow,marynat do mi臋sa,da艅 s艂odko-kwa艣nych.przepe艂niony jest naturaln膮 melas膮,kt贸ra nadaje mu specyficzny aromat i ciemne zabarwienie.

Do艂膮cz do dyskusji

Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.
Uwaga: Tw贸j wpis zanim b臋dzie widoczny, b臋dzie wymaga艂 zatwierdzenia moderatora.

Go艣膰
Dodaj odpowied藕 do tematu...

×   Wklejono zawarto艣膰 z formatowaniem.   Usu艅 formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odno艣nik zosta艂 automatycznie osadzony.   Przywr贸膰 wy艣wietlanie jako odno艣nik

×   Przywr贸cono poprzedni膮 zawarto艣膰.   Wyczy艣膰 edytor

×   Nie mo偶esz bezpo艣rednio wklei膰 grafiki. Dodaj lub za艂膮cz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przegl膮daj膮cy   0 u偶ytkownik贸w

    • Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w przegl膮daj膮cych t臋 stron臋.
×
×
  • Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki u偶ytkowania.