Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witaj Melu. JA OSOBIŚCIE UŻYWAM BRĄZOWEGO CUKRU DO KAWKI ALE OTO CO W KSIĄŻCE O CIASTACH JEST NA TEN TEMAT: cukier brązowy kandyzowany-do ciemnych wypieków i deserów drobny brązowy-do slodzenia owoców i deserów brązowy w kostkach-do słodzenia kawy brązowy kryształ-do wypiekow Cukier brązowy jest bardziej intensywny w smaku niz bialy,nadaje karmelowy smak i zlocistą barwę. PS.nadmiar każdego cukru powoduje opadanie ciasta.

Opublikowano

kupiłam dziś cukier firmy Diamant i oto co pisze na opakowaniu:do wypieków,deserów,sosow,marynat do mięsa,dań słodko-kwaśnych.przepełniony jest naturalną melasą,która nadaje mu specyficzny aromat i ciemne zabarwienie.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.