mela Opublikowano 23 Listopada 2006 Zg艂o艣 Opublikowano 23 Listopada 2006 do czego u偶ywacie cukru trzcinowego i jakiej firmy jest najlepszy ?bo s艂ysza艂am 偶e sa podr贸bki Cytuj
basga Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zg艂o艣 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Witaj Melu. JA OSOBI艢CIE U呕YWAM BR膭ZOWEGO CUKRU DO KAWKI ALE OTO CO W KSI膭呕CE O CIASTACH JEST NA TEN TEMAT: cukier br膮zowy kandyzowany-do ciemnych wypiek贸w i deser贸w drobny br膮zowy-do slodzenia owoc贸w i deser贸w br膮zowy w kostkach-do s艂odzenia kawy br膮zowy kryszta艂-do wypiekow Cukier br膮zowy jest bardziej intensywny w smaku niz bialy,nadaje karmelowy smak i zlocist膮 barw臋. PS.nadmiar ka偶dego cukru powoduje opadanie ciasta. Cytuj
basga Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zg艂o艣 Opublikowano 26 Stycznia 2007 kupi艂am dzi艣 cukier firmy Diamant i oto co pisze na opakowaniu:do wypiek贸w,deser贸w,sosow,marynat do mi臋sa,da艅 s艂odko-kwa艣nych.przepe艂niony jest naturaln膮 melas膮,kt贸ra nadaje mu specyficzny aromat i ciemne zabarwienie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Do艂膮cz do dyskusji
Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.
Uwaga: Tw贸j wpis zanim b臋dzie widoczny, b臋dzie wymaga艂 zatwierdzenia moderatora.