Annar Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 Własnie zabieram się do roboty - mam nadzieje ze wyjdzie :sad:)) Dziękuje za super przepisik :) Cytuj
Annar Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Dzis sie dopiero zrobil. Wczoraj byl jeszcze rzadki, a dzis wstawilam sloiczki do miski z ciepla woda i udalo sie :sad: Wstawie go do lodowki, a na sniadanko zmiksuje z owocami. Cytuj
creed Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2014 oo prosze jaki fajny temat :D dlaczego ja go wcześniej nie znalazłam :) ostatni wpis był dawno temu więc pozwolę sobie odświeżyć. Spróbuję zrobić taki jogurcik domowy, zobaczymy czy wyjdzie. W domu wogóle nie używam śmietany (np do zup) zawsze jogurt kupowałam, jak mi wyjdzie to już nie będę musiała kupować :) dobrze że jest zima bo u mnie zawsze karoryfery gorące to z temperaturą nie powinno być problemu :) Cytuj
marysi_co Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2014 Nigdy nie myślałam o robieniu domowego jogurtu - warto spróbować, szczególnie, że tak zachwalacie Cytuj
LysyInspiracja Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2014 Taki jogurt jest najlepszy! No może obok świeżej wiejskiej maślanki...mmm :) Cytuj
creed Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2014 Właśnie zajadam się własnoręcznie zrobionym jogurtem :))) wyszedł naprawdę pyszny, dołożyłam sobie do niego jagody goji i mieszankę różnych ziaren mmmm naprawdę polecam ten przepis. Wyszedł gęsty i kremowy, coś mi się wydaje że przestanę kupować jogurty :)) POLECAM PRZEPIS :)))))))) Cytuj
marysi_co Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2014 Też wypróbowałam w końcu ten przepis i wyszedł jogurt idealnie - do tego dałam mrożone truskawki i płatki owsiane Cytuj
Spoon Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2014 Ile taki jogurt można przechowywać? Cytuj
Dorunia Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2014 W lodówce może postać kilka dni i nic nie powinno się stać :) Cytuj
creed Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2014 js najdłużej trzymałam go chyba ze 4 czy 5 dni i dalej był dobry Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi