dzidzia01 Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 mam problem ,kiedy pieke sernik ladnie mi wyrosnie ,po upieczeniu zostawiam w piekarniku do osygniecia i co?wyjmuje oklapniety prosze o porade Cytuj
Katarzyna Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 witam Czy próbowałaś zamieszczony sernik z rosą robiłam go już wiele razy i jeszcze nigdy mi nie opadł polecam, bo robiłam z różnych przepisów i zawsze było coś a ten jest naprawdę pyszny Cytuj
ina12 Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Dzidzia dobrze by było jakbyś podała nam przepis, to napewno dużo osób doradzi jaka przyczyna jest że ten sernik opada. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 jest w słodkościach sernik z rosą Cytuj
dzidzia01 Opublikowano 29 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Ja pieklam sernik z ''ROSA'' ale pod inna nazwa i tez sie udal .Ja mam przepis na sernik ''wiedenski'' i o taki mam pytanie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi