amelia Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 ]2,5kg. papryki, 8 zabkow czosnku, 4 galazki rozmarynu, 4 listki laurowe, 1 szklanka octu, 600ml. oleju, 1 lyzeczka soli, 2 szklanki wody Papryki umyc, osuszyc, ulozyc na blasze, opiekac 20 minut w piekarniku. Czosnek obrac. Ziola oplukac. Papryki ostudzic, ocziscic, zdjac skorke, miazsz pokroic w cwiartki. Wode z octem doprowadzic do wrzenia, dodac sol. Na 30 sekund wlozyc czosnek, papryki z ziolami, wyjac, osaczyc. Papryke ulozyc w sloikach, dodac rozmaryn, listki laurowe, czosnek, zalac olejem, zamknac. Cytuj
Kubasie Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 robimy leczo w domu ale kiedys to paprykę poprostu wkładałam do zamrazalnika i potem miałam na leczo. podoba mi sie takie rozwiązanie.pomysłowe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.