Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Składniki 1 puszka groszku konserwowego 2 kg. cebuli 1 kg pieczarek 1 słoik papryki konserwowej razem z zalewą 1 kg kiełbasy 1 keczap pikantny średniej wielkości 1 słoik koncentratu pomidorowego pieprz i wegeta do smaku Wykonanie Do garnka wlać około 1/2 szklanki wody. Kiełbasę i cebulę podsmażyć na oleju i wrzucić do garnka, pieczarki podsmażyć na maśle i dodać do garnka. potem dodać pozostałe składniki i dusić około 1 godz.Na koniec dodać keczap i koncentrat pomidorowy. Smacznego.

  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A ja lubię i spróbuję, kiedyś go wykonać ,bo prosty i sycący przepis, pozdrawiam Magdalena!!! :-D

  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

A ja robię leczo z cukinii-reszta składników bez zmian,polecam zwłaszcza w sezonie jesiennym,gdy jest sezon na cukinię.

Opublikowano

Leczo zrobiłam ale nie w tym terminie co obiecałam i dlatego przepraszam. Wszystkim bardzo smakowała kolacyjka, mnie również tak że polecam naprawdę spróbujcie dla nas jest pyszne, a PĄCZUSZKOWI dziękuję za przepis.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.