Pączuszek Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Składniki 1 puszka groszku konserwowego 2 kg. cebuli 1 kg pieczarek 1 słoik papryki konserwowej razem z zalewą 1 kg kiełbasy 1 keczap pikantny średniej wielkości 1 słoik koncentratu pomidorowego pieprz i wegeta do smaku Wykonanie Do garnka wlać około 1/2 szklanki wody. Kiełbasę i cebulę podsmażyć na oleju i wrzucić do garnka, pieczarki podsmażyć na maśle i dodać do garnka. potem dodać pozostałe składniki i dusić około 1 godz.Na koniec dodać keczap i koncentrat pomidorowy. Smacznego. Cytuj
Gość Kinga_05 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Nie lubię leczo :-D Cytuj
Magdalena Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 A ja lubię i spróbuję, kiedyś go wykonać ,bo prosty i sycący przepis, pozdrawiam Magdalena!!! :-D Cytuj
ina12 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Ja i moja rodzinka lubi leczo, mam przepisy ale z innymi składnikami. Przepis podany przez pączuszka jest bardzo interesujący. W sobotę zrobię leczo z tego przepisu i dam znać. Cytuj
Pączuszek Opublikowano 21 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Halinko czekam na Twoją opinię na temat lecza .Proszę podziel się nią. Cytuj
apsik Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Witam ,ja robię leczo ale trochę z innych składników.Jak dla mnie jest za dużo cebuli ,więc zmniejszę ilość i jak będę miała paprykę to wypróbuje i dam znać. :lol: :) :P Cytuj
basga Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 A ja robię leczo z cukinii-reszta składników bez zmian,polecam zwłaszcza w sezonie jesiennym,gdy jest sezon na cukinię. Cytuj
ina12 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Leczo zrobiłam ale nie w tym terminie co obiecałam i dlatego przepraszam. Wszystkim bardzo smakowała kolacyjka, mnie również tak że polecam naprawdę spróbujcie dla nas jest pyszne, a PĄCZUSZKOWI dziękuję za przepis. Cytuj
Bernimek Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 A ja lubię i spróbuję, kiedyś go wykonać ,bo prosty i sycący przepis ... Potwierdzam w całej rozciągłości. Nęci Mnie ten smak ... Cytuj
Pączuszek Opublikowano 22 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Bardzo dziękuję za opinię ,my też się tym zajadamy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi