mr6319 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Witam wszystkich. Jestem pełen podziwu dla prowadzących to forum. Otóż kilka miesięcy temu zaproponowałem w innym dziale by utworzyć właśnie taki dział - czyli coś związane ogólnie z AGD. Nie było mnie tu kilka miesięcy a tu proszę. Pełne zaskoczenie - i to jakże pozytywne. Chwała wam za to. Mam nadzieję, że się rozwinie i będzie nam służył. A teraz sedno sprawy. Zakupiłem jakiś czas temu Robocik wieloczynnościowy Zelmer Fenomen. Sam robot sprawuje się rewelacyjnie, jednak mam mały problem. Czy może macie jakieś rozwiązania na przechowywanie wszystkich akcesorii związanych z takim robocikiem? Zajmuje to wszystko w szafce sporo miejsca. Wiem że inne firmy dodają jakieś trzymacze na tarcze itp. Jak Wy to rozwiązujecie...? Cytuj
monilek26 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Hmm... mam ten sam problem:) Robot wraz z wszystkimi akcesoriami zajmuje mi całą półkę w szafce... Cytuj
Katarzyna Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Witam ! Też mam ten problem :roll: Części od maszynki, miksera, malaksera, przystawki itd..... Co się da do szuflady, a co się nie mieści na półkę w szafce i jak coś potrzeba to akurat jest na samym dnie :oops: Cytuj
mr6319 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Widzę, że nie jestem sam. Dziewczyny a może trzeba zgłosić taki problem do jakiegoś portalu wynalazców? Przecież muszą być na to sposoby...? Cytuj
Katarzyna Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Ktoś powinien się za to wziąśc :roll: mnie już brakło pomysłów zmieniam tylko szafki, a i to na wiele się nie zdaje, albo wszystko przeszkadza albo gdzieś siedzi w dziurze :oops: Cytuj
DeLarge Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 a może po prostu pozbyć się tych wszystkich urządzeń których używaliśmy przed zakupem takiego wszechstronnego robota kuchennego (chodzi mi o urządzenia które taki robot teraz zastępuje) bardzo często jest tak że chomikujemy dużo niepotrzebnych gratów Cytuj
Katarzyna Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 z tego wszystkiego to chyba sokowirówke używam najrzadziej , ale ona już jest wciśnięta w sam kąt żeby nie przeszkadzała. Gorsza sprawa sprawa z trzepaczkami, przystawkami itp :roll: Cytuj
DeLarge Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 takie trzepaczki, ubijaczki i przystawki u mnie są trzymane na specjalnych "chwytakach" które są umieszczone po wewnętrznej stronie drzwi w szafce Cytuj
mr6319 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 I o to mi chodziło. Brawo i dzięki. Jutro robię trzymacze na drzwiach szafki. a z czego są zrobione? Czy kupieś jakieś konkretne? Cytuj
Katarzyna Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 No właśnie! Teraz mi przypomniałeś kiedyś miałam takie szafki z zawieszonymi drucianymi pojemnikami :roll: Muszę sprawdzic czy bywają w sprzedaży i mąż mi przykręci. Dzięki Pozdrawiam :oops: Cytuj
DeLarge Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 powinniście coś trafić w sklepach, ja znalazłem w necie coś takiego: https://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/serv...Number=60022787 ja takiej listwy nie posiadam ale wpadła mi w oko :roll: u mnie są takie haczyki i listwa z "zaciskami" Cytuj
monilek26 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Ta listwa jest rewelacyjna. Kiedys juz gdzieś ja widziałam i bardzo mi się spodobała, ponieważ jest praktyczna - będę musiała sobie taka sprawić. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 kiedyś już coś takiego widziałam tylko nie wiem gdzie w OBI czy CASORAMIE muszę pojechac na zwiad pozdrawiam Cytuj
ina12 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Ja też wybiorę się na kupno tej listwy magnetycznej. Halo! kto pierwszy kupi niech da znać gdzie dokonał zakupu. Nie wyobrażam sobie co byśmy zrobiły bez jakiejkolwiek pomocy DeLarge. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi