Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Jestem pełen podziwu dla prowadzących to forum. Otóż kilka miesięcy temu zaproponowałem w innym dziale by utworzyć właśnie taki dział - czyli coś związane ogólnie z AGD. Nie było mnie tu kilka miesięcy a tu proszę. Pełne zaskoczenie - i to jakże pozytywne. Chwała wam za to. Mam nadzieję, że się rozwinie i będzie nam służył. A teraz sedno sprawy. Zakupiłem jakiś czas temu Robocik wieloczynnościowy Zelmer Fenomen. Sam robot sprawuje się rewelacyjnie, jednak mam mały problem. Czy może macie jakieś rozwiązania na przechowywanie wszystkich akcesorii związanych z takim robocikiem? Zajmuje to wszystko w szafce sporo miejsca. Wiem że inne firmy dodają jakieś trzymacze na tarcze itp. Jak Wy to rozwiązujecie...?

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam ! Też mam ten problem :roll: Części od maszynki, miksera, malaksera, przystawki itd..... Co się da do szuflady, a co się nie mieści na półkę w szafce i jak coś potrzeba to akurat jest na samym dnie :oops:

Opublikowano

a może po prostu pozbyć się tych wszystkich urządzeń których używaliśmy przed zakupem takiego wszechstronnego robota kuchennego (chodzi mi o urządzenia które taki robot teraz zastępuje) bardzo często jest tak że chomikujemy dużo niepotrzebnych gratów

Opublikowano

takie trzepaczki, ubijaczki i przystawki u mnie są trzymane na specjalnych "chwytakach" które są umieszczone po wewnętrznej stronie drzwi w szafce

Opublikowano

No właśnie! Teraz mi przypomniałeś kiedyś miałam takie szafki z zawieszonymi drucianymi pojemnikami :roll: Muszę sprawdzic czy bywają w sprzedaży i mąż mi przykręci. Dzięki Pozdrawiam :oops:

Opublikowano

Ja też wybiorę się na kupno tej listwy magnetycznej. Halo! kto pierwszy kupi niech da znać gdzie dokonał zakupu. Nie wyobrażam sobie co byśmy zrobiły bez jakiejkolwiek pomocy DeLarge.