dareks Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Przed chwilą dowiedziałam się z innego forum że 20 listopada zmarł Uretan.Cześć jego pamięci. (*) (*) (*) Cytuj
DeLarge Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 [*] Cześć jego pamięci [*] Cytuj
ali Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Jak to możliwe, przecież 20.11 jeszcze tu pisał w kwestii pierogów... co się stało? jestem w szoku..... Jakie to życie kruche....smutno....spoczywaj w spokoju Uretanie...... Cytuj
Dorota Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Niestety ... Uretan odwiedził nas ostatni raz 20.11.2006 o 9:55 .... straciliśmy PRZYJACIELA ..... [*] [*] [*] Cytuj
Wiolunia Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Spoczywaj w spokoju Uretanie będzie nam Ciebie brakować Cytuj
Marcin Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Tak - właśnie jakoś koło 26 listopada kontaktował się z nami administrator mforum.pl - na jego stronie ktoś właśnie napisał, że Uretan zmarł, ale był to ktoś anonimowy, więc były spore wątpliwości. Niestety bodajże przedwczoraj administrator mforum napisał, że potwierdził tą smutną informację. Cóż - takie chyba już jest nasze życie, że rano ktoś pisze o farszu do pierogów, a wieczorem... Smutno... Cytuj
monilek26 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Uretanie spoczywaj w spokoju [*][*][*] Cytuj
ina12 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Uretanie odszedłeś od nas tak niespodziewanie. Spoczywaj w spokoju, niech Ci ziemia lekką będzie.[*][*][*] Cytuj
batirek Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 To jest bardzo,bardzo przykre...teraz,kiedy forum "wiąże"nas tu przed świętami,każdy dzieląc się tu swoją wiedzą i doświadczeniem,nadaje charakter tym świętom,tym bardziej jest mi przykro.Jakbym straciła kogoś znajomego+++ Cytuj
amelia1 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Uretanie spoczywaj w spokoju[*] [*] [*] Będzie nam Ciebie bardzo brakowało Cytuj
Magdalena Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Jak trudno uwierzyć w taką bardzo smutną wiadomość!!!jest mi bardzo smutno !!! Wieczne odpoczyanie racz mu dać Panie!!!![*][*][*] Cytuj
Dorunia Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Uretanie spoczywaj w spokoju+++ Cytuj
gosiek50 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Tak mi smutno, - Uretanie spoczywaj w pokoju. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi