dariad Opublikowano 1 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Cieszę się że Wam smakowała , moim znajomym muszę zawsze dać przepis jak poczęstowani odchodzą. Chyba pocztą pantoflową szybciej się rozejdzie wieść że warto ją zrobić niż na forum - cieszę się że spróbowałaś , ja drukuję sobie często Wasze przepisy a najchętniej teraz nalewki i stwierdzam że najwięcej mam Twoich - serdecznie pozdrawiam - Jola z Legionowa :D :lol: :lol: Cytuj
basga Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 brzmi apetycznie,postaram sie wkrótce zrobić to danko skoro tak zachwalacie,bo lubię takie kwaśne przekąski. Cytuj
basga Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 A ja co sobie przypomnę o tym przepisie to akurat nie widzę tej papryki,muszę sobie zapisać przed zakupami 🙂 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi