apsik Opublikowano 24 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Sabinko może jestem próżna ,ale bardzo mnie cieszą takie opinie,bardzo się cieszę że mogę podzielić się z kimś moimi przepisami. :razz: Cytuj
Gość iwona_abc Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Ale pięknie wygląda to ciasto. A gdzie mogę zobaczyć zdjęcie dołączone do tematu odnośnie warstwowca bo nie wiem jak wygląda.Pozdrawiam iwona_abc Cytuj
sabina1111 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Iwonko ! zdjęcia są umieszczone na pierwszej stronie forum dotyczącego warstwowca :shock: Jak zobaczysz to pyszne ciacho to na pewno szybko je wypróbujesz :razz: POLECAM !!! Naprawdę WARTO :grin: Cytuj
Gość iwona_abc Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Znalazłam fotkę . Bardzo dziekuję za wskazówki. Wygląda apetycznie.Pozdrawiam Ciebie. Raz jeszcze wielce dziekuję. Iwona Cytuj
beatusek Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 CIASTO naprawdę PYCHOTKA !!! Nie zdążyłam zrobić zdjęcia - tak szybko zostało zjedzone. :-D Dziękuję za tak dobry przepis. Pozdrawiam Beata Cytuj
kasia12345 Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 W JAKIEJ FOREMCE PIECZE SIE CIASTO JAKA WIELKOSC Cytuj
apsik Opublikowano 13 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Kasiu w takiej większej prostokątnej,niestety w tej chwili nie mogę podać wymiarów bo nie jestem w domu. :-D Cytuj
renigliwice Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Kasiu- ja piekłam w foremce o wymiarach 28/ 35 cm. Cytuj
baśka96 Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Elu, upiekłam dzisiaj Twojego warstwowca i ......... po prostu brakuje mi słów, po prostu rewelacyjny. Mieszanka smaków wprost zachwycająca. Jedyna zmianą było to że zamiast brzoskwiń dałam pokrojone ananasy. Rodzinka jest zachwycona, zwłaszcza dzieci.Dziękuję za pyszny przepis, pozdrawiam Cytuj
apsik Opublikowano 14 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Nawet nie wiesz Basiu jak bardzo się cieszę,pozdrawiam i uściskaj dzieciaczki. Ela Cytuj
Edytka78 Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Ja też muszę pochwalić to ciastko jest pyszne i dość łatwe w wykonaniu. Dziękuję za przepis. Cytuj
Jolcia Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 Apsik ciasto super.Upiekłam na urodziny szwagra i wszyscy byli zachwyceni. Dzięki za przepis.Jutro polecę go koleżanką z pracy. :P Cytuj
Gość didi Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Czy można urzyc do tego ciasta innych owoców ,poniewaz dzieci nie przepadają za brzoskwiniami? :P??: Cytuj
renigliwice Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Na pewno można użyć inne owoce, ulubione. Nic nie stoi na przeszkodzie. Pozdrawiam. :P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi