apsik Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Cieszy mnie bardzo,że warstwowiec znalazł tylu amatorów słodyczy...dzięki Magdalenko i Dwoinko. Cytuj
asienka19873 Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 hej hej apsik oprocz cytrynki zrobilam tez warstwowca ;) dobre ciasto,ale chyba nie az tak bardzo w moim guscie. ale innym smakowalo :) pozdrawiam serdecznie ps. ciasto jest szybkie i proste w wykonaniu,troche malo sera na cala blaszke,albo tylko mi tak wyszlo... Cytuj
apsik Opublikowano 31 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2009 Asieńko miło ,że korzystasz z moich przepisów...wiem ,że nie zawsze każdy ma taki sam gust i byłoby to dziwne gdyby wszystko wszystkim smakowało. Mój małżonek nie przepada za makiem a akurat to ciasto mu smakuje a cytrynka to jest po prostu uwielbiana. Pozdrawiam i miłego dnia. Cytuj
asienka19873 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 chetnie korzystam z dobrych przepisow a twoje takie sa:)))))) no wlasnie,tak to juz jest z naszymi gustami:)))))buziaki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi