Justyna.K Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Warstwowiec upieczony studzi się dla gości. Cytuj
Justyna.K Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 dziękuję bardzo smacznie się zapowiada jeszcze ciepłe ale już pokroiłam bo lada chwila przyjdą goście Cytuj
Dorota Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Mmm... :P apetycznie wygląda - Justynko gratuluję udanego wypieku i pozdrawiam :P Cytuj
Justyna.K Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Dzięki Dorotko :P przyznam się że skosztowałam już kawałek taki co rozwalił mi się przy krojeniu i................... ciasto pychota polecam no i dziękuję autorce przepisu oczywiście Cytuj
Nika1990 Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 A czy to ciasto jest ogólnie proste w wykonaniu? Bo mam dopiero 17 lat i niewielkie doswiadczenie w pieczeniu. Czy myślicie ze mimo to moze mi wyjść ? Pozdrawiam ;* Cytuj
apsik Opublikowano 25 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Justynko bardzo się cieszę,pięknie wygląda i mam nadzieję że i tak smakuje. Niko myślę ,że możesz spróbować-oczywiście daj znać. Cytuj
Jolanta Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Elu kochana! powiedz ty mi bo mam taka ochote na te twoje ciacho tylko nie mam sera bialego ale kupilam taki bialy serek kanapkowy bo u nas nie ma sera bialego (dziwny kraj) czy ow taki ser sie nadaje do twoje ciasta ;) [E] [E] [E] [E] [E] [E] [E] Cytuj
apsik Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Jolu myślę,że smiało możesz próbować i oczywiście daj znać jak wyszło. ;) Cytuj
Jolanta Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Elu jestem zachwycona tym twoim ciastem i nawet nie wiem jak to wyrazic :( .Rzeczywiscie jest w nim wszystko co lubie mak,ser i owoce super polaczenie.Tak jak wczesniej pisalam u mnie sera bialego nie ma tylko jakies serki mielone sniadaniowe wiec wyprobowalam i to byl strzal w dziesiatkie.Serek byl lekko slonawy ale dalam wiecej cukru pudru i wiecej budyniu.A wiec jak tow powiedzeniu ''Polak potrafi'' :lol: .Zdjecie dolacze przy wolnej chwili.Pozdrawiam :) [E] [E] [E] [E] [E] [E] [E] Cytuj
figiel Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Ale apetyczne ciacho!!!!! Beatko dziekuję , że przypomniałaś o tym przepisie. Obiecywałam sobie ,że narazie nie będę nic piekła ,ale ten wypróbuje na imieniny :P Cytuj
marysiasto Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Piekłam wczoraj.Bardzo dobre ciasto :-) Cytuj
emcyber Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 hmm mam pytanie czym mogłabym zastąpić biały ser;/ czy można np tymi jogurtami bałkańskimi? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi