marzycielka Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 upiekłam to ciasto wczoraj i rzeczywiście jest łatwe do zrobienia i bardzo dobre a oto wynik mojej pracy: Cytuj
ina12 Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Lidko bardzo ładne ciasto upiekłaś, pięknie się prezentuje, gratuluję. Cytuj
apsik Opublikowano 9 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Ja także gratujuję ślicznego wypieku Lidko i masz rację że ciasto robi się bardzo szybko i po upieczeniu nie wymaga już żadnych zabiegów. Pozdrowienia od Eli,pa. Cytuj
marzycielka Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 dziękuję za miłe słowa kobietki ja również pozdrawiam :mrgreen: Cytuj
emcyber Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 ehh upiekłam wczoraj to ciasto;/ w smaku bardzo dobre ale nie wygląda tak jak wasze:( znaczy widac warstwy tak jak u Was ale niestety nie bardzo da sie je ukroić a too z racji że to ciasto kakaowe okropnie się kruszy;/ nie wiem co źle zrobiłam robiłam wszystko tak jak napisałyście ale jednak :( no nic kiepska kucharka ze mnie widac:( Cytuj
apsik Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Przypominam mój warstwowiec-naprawdę szybkie i smaczne ciacho...może nie grzeszę skromnością ,ale warto upiec. :D Cytuj
andy8 Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Zazdroszczę wszystkim którzy to ciacho jedli :D Cytuj
magdalenka_23 Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 Na sobotę piekę ciasta na imieniny teściowej ( Krystyny ). Szukałam fajnego przepisu jakiego jeszcze nie robiłam. Zdecydowałam się upiec to ciasto, wygląda tak apetycznie ;) Mam nadzieję że wyjdzie ;) Czy ser mielicie same, czy kupujecie takie w wiaderku, mam strasznie zakręcony tydzień, wolałabym póść na łatwiznę :D Cytuj
apsik Opublikowano 10 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 Magdalenko ja najczęściej kupuję twarogowy śmietankowy w kostkach i tylko rozcieram go trochę pałką albo mikserem...nie używałam nigdy do tego ciasta sera z wiaderka. Może niech ktoś się wypowie kto używał.....o efektach. Pozdrawiam i mam nadzieję ,że wszystko się uda. Cytuj
Magdalena Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Upiekłam na święta i jest pycha smakowo, a wzrokowo boski dzięki za przepis pozdrawiam Magdalena :grin: Cytuj
apsik Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Bardzo mi miło,że warstwowiec smakował-pozdrawiam poświątecznie. Cytuj
dwoinka Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Ciasto wygląda tak apetycznie i jest tyle pochlebnych komentarzy, że ja również nie mogę go nie zrobić :) jutro ruszam do dzieła :D Cytuj
dwoinka Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Mmmmm....ciasto REWELACJA :D Pyszne, ślicznie się prezentuje i wszystkim smakuje. Dziękuję bardzo za przepis i polecam, bo naprawdę warto zrobić :) Cytuj
magdalenka_23 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Ciasto przepyszne. piekłam już dwa razy. Wszyskim smakowało. Dziekuję za przepis :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi