Gość zuzka5595 Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 mam pytanko:)zna ktos moze przepis na suszone banany??? Cytuj
DeLarge Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 pokrojone na plasterki banany (uprzednio pokropione sokiem z cytryny / tudzież wodą z miodem) suszymy w piekarniku w temp. od 50 do 65 C przez 8 do 12 godzin (drzwiczki od piekarnika mają być uchylone) po 6 godzinach obracamy banany na drugą stronę (czas suszenia zależy od nas) https://www.hormel.com/templates/template.a...=113&id=832 dużo informacji dotyczących bananów znajduje się na w/w stronie, nie mam ostatnio czasu więc nie tłumaczę wszystkiego. Proszę "zjechać" na dół strony, znajdują się tam zdjęcia jak należy takie banany przygotować. Cytuj
Agusia Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 No widze DeLarge ze jestes troche obeznany z tymi stronkami o zywieniu! Cytuj
basga Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 póki co to ja kupuję gotowe chipsy bananowe ale widzę,że przydałaby mi się suszarka do owoców/i nie tylko/. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi