ana Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Główka kapusty pekińskiej 4 pomidory 2 jaja strąk zielonej papryki mały słoik majonezu cukier,pieprz,sól Kapustę dokładnie umyć,oddzielając poszczególne liście,osączyć i poszatkować.Pomidory sparzyć,obrać ze skórki i pokroić w niezbyt grubą kostkę.Paprykę umyć i po usunięciu gniazda nasiennego pokroić w cienkie paski.Jaja ugotować na twardo,obrać i posiekać.Wszystkie składniki wymieszać z majonezem(lub majonez wymieszany pół na pół z jogurtem naturalnym) i przyprawami.Przed podaniem schłodzić w lodówce.SMACZNEGO!!! :P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.