anka76 Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 potrzebne składniki -puszka brzoskwiń -ok.2 kg.ryby -6-8 średnich cebul -litr keczupu pikantnego Włocławek Przygotowanie Ryby obieramy,kroimy, smarzymy obtoczone w mące .Osobno obsmarzyc pokrojoną w kostke cebule,wymieszac ja z pokrojonymi brzoskwiniami.keczup mieszamy z sokiem z brzoskwiń.układamy warstwowo ryba ,brzoskwinie i sos,tak długo aż się nam skończą produkty no i zostawiamy .najlepiej zrobić dzień wczesniej .pychotka!!!! Zycze smacznego!!! Cytuj
gabi-ostra Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Ostatnio u znajomej jadłam rybę w ananasach i była przepyszna.Myślę że z Twojego przepisu Aniu też będzie wybornie smakować.Chyba skuszę się i zrobię na Święta-jeśli tak to dam znać jak smakowała. Cytuj
anka76 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Witaj Gabi! moge Cie zapewnic ze ryba zrobi furore.poza tym jest wieksza pewnosc ze sie uda.robiłam w zeszłym roku ta i po grecku i ta druga byla dobra ale nie zrobila wrazenia.W każdym razie życzę smacznego. Cytuj
silviak Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Ja również robiłam rybę w brzoskiniach ale dodawałam jeszcze paprykę konserwową, była bardzo smaczna. Proszę o przepis na tę rybę w ananasach Cytuj
gabi-ostra Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Przykro mi bardzo ale nie posiadam dokładnego przepisu na rybę w ananasach.Wiem tylko,że na puszkę ananasa pokrojonego w kostkę,trzeba dodać 3 cebule przesmażone i małą butelkę ketchupu,najlepiej Pudliszki.Tym zalać rybę usmażoną w panierce.Sama jeszcze takiej ryby nie robiłam,ale ta którą jadłam była rewelacyjna. Cytuj
ina12 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 A ja zrobię rybę w brzoskwiniach na " SYLWESTRA" Cytuj
dariad Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Ja też zrobię tę rybę na Sylwestra , widzę że lubimy gości zaskakiwać , Bardzo polecam mój przepis na paprykę nadziewaną serem "feta" - który podalam obok jest bardzo pysza i szkoda że nie cieszy się zainteresowaniem ze strony forumowiczow , jak spróbujecie to ręczę że potrawa ta wejdzie na stale do waszego menu , jest to zimna przekąska w sam raz na Sylwestra - polecam. Cytuj
ina12 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Anka ryby zrobiłam na sylwestra, bardzo smaczna potrawa przygotowana w ten sposób. Dziękuję bardzo za przepis i polecam wszystkim smakoszom ryb. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi