Gość kiti Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Piers z kuraka zamiast w bułce panierujemy we wcześniej pobitych,zmiarzdżonych zwykłych płatkach kukurydzianych i smażymy, ale nie na oleju broń boże, a smakuje jak złoto. Cytuj
zosia-k Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 ja smażę tak piersi z kurczaka ale płatki są w całości bardzo ładnie wyglądają i świetnie smakują :) Cytuj
basia1965 Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Może doradzisz nz czym smażysz, jak nie na oleju. Cytuj
Gość bgerl Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Na maselku + maly ogien:). Bo platki szybko nabieraja koloru w oleju, tak samo jak sezam (tzn piers w ziarnach sezamowych). Cytuj
Gość DEKERowa Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Mój dzisiejszy obiadek :) Ciekawe co z tego wyjdzie,słyszałam że kurczak w płatkach kukurydzianych to niebo w gębie :D Pozdrawiam! :? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi