ulamisiula Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 :P Witam !Mam wielki problem i proszę o jak najszybszą odpowiedz.Poszukuję barwników do ciast.Gdzie je mogę kupić (w Białymstoku)lub jak je zrobić .interesuje mnie kolor zielony. Cytuj
DeLarge Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 tu znajduje się lista rezultatów z google gdzie można znaleźć ofertę kilku sklepów internetowych Cytuj
basga Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Osobiście tego nie robiłam ale moja mama chodziła kiedyś na kurs gastronomiczno-piekarniczy i pamiętam,że robila zielony barwnik z soku ze szpinaku/czerwony z buraka/. Jeśli jednak wolalabyś kupić to może znajdz sklep z dodatkami dla gastronomii lub tak jak podpowiada De Large-zamów przez internet. Cytuj
Majeczka Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Mozna kupić na Allegro, ale to juz pewnie musztarda po obiedzie :wink: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi