dareks Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Znalazłem fajną stronę https://jajah.com z której można dzwonić za 9 groszy za 1 min i nie potrzeba słuchawek, mikrofonu czy bramki VoIP. Na tej stronie wpisujesz swój numer telefonu oraz numer odbiorcy i przyciskasz call.Po chwili dzwoni twój telefon. Podnosisz słuchawkę i słyszysz "Proszę czekać dżadża łączy cię z wybranym numerem". Następuje połączenie z wybranym numerem. Jakość połączenia jest bardzo dobra. Za usługę płaci się po skorzystaniu z niej. Jak nie zapłacisz już nigdy nie będzie można telefonować przez Jajah z numerów podanych podczas rejestracji. Można skorzystać z darmowych 5 minut na przetestowanie połączeń. Miłego telefonowania :-D Cytuj
renigliwice Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Próbowałam, ale można dzwonić tylko z numeru stacjonarnego na stacjonarny a ja niestety korzystam tylko z komórki. Może ktoś inny spróbuje. Renata Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi