basga Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Masz rację Basiu,a ostatnio w Kauflandzie widziałam taką masę w czerwonym opakowaniu pod nazwą MASA KRÓWKOWA/na półce ze śmietanką do kawy/. Cytuj
baśka96 Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Basiu czy próbowałaś ją do wykorzystać do ciacha? Cytuj
Dorunia Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Muszę kupić tę masę i wykorzystać do jakiegoś ciasta,myślę,że do 3 bita byłaby super. Cytuj
baśka96 Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Doruniu, polecam 3 Bit, z tą masą robi się to ciacho dosyć szybko.Pozdrawiam :razz: :wink: :grin: Cytuj
basga Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Tak,robiłam Krówke i wafle,niczym nie odbiega od takiego gotowanego mleka. Cytuj
andy8 Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 ja z masą krówkową robiłam krówkę masa z puszki jest super,choć puszki sa nieco mniejsze to spokojnie wystarcza na duże ciasto najlepiej wcześniej wstawić puszkę do gorącej wody masa sie wtedy lepiej rozsmaruje Cytuj
apsik Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Ja też bardzo polecam gotową masę ,wielokrotnie sprawdzona :grin: Cytuj
Dalovay Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 ostatnio do ciasta krakersowego wykorzystalam gotowca :grin: .obok puszek z mlekiem stalo gotowane mleko kakaowe.skusilam sie.masa przepyszna bardzo gesta swietnie trzymala sie na ciescie. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Witacie! Może jest na forum ktoś z Łodzi i gdzieś widział tą masę?? Szukałam w sklepach i marketach i nigdzie jej nie było, a też bym chciała wypróbować. :grin: Kakaowa jest. Cytuj
apsik Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Kasiu ja jestem z łódzkiego i kupowałam w kauflandzie. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Wielkie dzięki jak tylko będę w centrum muszę pamiętać żeby tam wpaść. DZIEKI !!! Cytuj
niuniaczek Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Dzięki Basqa, :razz: odrzucałam wszystkie ciasta z masą karmelową - bo nie mam tyle czasu ,zeby doglądać gotujące mleko (3 godz.) W sobotę poszukam po sklepach i wypróbuję, dzieki, pozdrawiam :razz: Cytuj
Christina Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Szukałam w 3 supermarketach w Warszawie i nie znalazłam żadnej gotowej masy w puszce :sad: Kaufland'a chyba nie ma w Warszawie. Może ktoś zrobi fotkę tych puszek (karmelowej i krówkowej) - wiedziałabym czego szukać :roll: Cytuj
basga Opublikowano 28 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Ta z Kauflandu jest taka: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi