basga Opublikowano 31 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Od 05 czerwca będzie masa krówkowa na promocji w Makro,pakowana 6x400g po 3.63zł/sztuka. Cytuj
ina12 Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Basiu jesteś wspaniała, Ty o wszystkim nas informujesz i za to dziękuję Tobie bardzo. Cytuj
basga Opublikowano 31 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Och.... :cry: to nic takiego,jak coś wiem to niech inni zainteresowani też skorzystają. Cytuj
Christina Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Dziękuję Basiu za fotkę masy karmelowej :cry: Może wpadnę na nią lub jakąś podobną w Lidl'u. Do Makro, niestety, nie mam karty :cry: ale może, jak będzie jechala koleżanka (ona chyba ma kartę), to ją poproszę i mi kupi krówkową... Cytuj
ina12 Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 To prawda, bo ja też chętnie korzystam i będę korzystała nadal. Cytuj
Christina Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 W Lidl'u nie ma żadnej gotowej masy :razz: szkoda... W okolicach Warszawy są Kauflandy (2 albo więcej), ale nie mam samochodu i dojazd jest okropny. Może poproszę siostrę i szwagra (oni zmotoryzowani :grin:), i wybierzemy się razem na zakupy :shock: Cytuj
basga Opublikowano 4 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Zobaczcie co jeszcze jest w sklepach...otworzyłam kakao dla córki-bierze się 3-4 łyżeczki na szklankę wrzątku i wychodzi kakao do picia,tak samo robi się kawę ale akurat ja piję czarną i to mi nie smakuje. Gdyby pogotować to zrobi się masa do ciast tak jak z mleka słodzonego ale tego jeszcze nie próbowałam. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Christina u mnie w Łodzi też nie ma nigdzie , a do Kauflanda mam na koniec miasta i mi tam nie podrodze, więc muszę też obyć się smakiem :wink: , ale jak będę miała urlop to chyba zrobię sobie specjalnie wycieczkę i pojadę. Pozdrawiam :roll: Cytuj
baśka96 Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Basiu, jak duże są te puszki?Pozdrawiam Cytuj
basga Opublikowano 4 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Te puszki mają po 400g ale są też 1kg. Cytuj
Dorunia Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Jak byłam ostatnio w Kauflandzie to nie było masy krówkowej i musiałam kupić mleko skondensowane,teraz jak pojadę to poszukam tego kakao i jak będzie to kupię :wink: Cytuj
zuziorek Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Dziewczyny przyznam szczerze że mi nie podeszła ta masa krówkowa. Jest dość twarda i smak trochę sztuczny. Ciężko tez się ją manipuluje. Ja po drugiej próbie zostanę jednak przy gotowaniu mleka. Poza tym taka masa to pewnie i dawka ulepszaczy ... Cytuj
basga Opublikowano 9 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 Kasiu-ta masa ma w swoim składzie tylko mleko i cukier no i przed użyciem trzeba ją trochę podgrzać. Cytuj
zuziorek Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 Basiu podgrzałam ostatnio. Jednak i tak zostane przy gotowaniu mleka :razz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi