Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pampuchy polewam czymś takim:maselko roztapiam na patelni,dodaję dowolny dżem i śmietane.wszystko się pięknie rozpuści i zrobi się fajna polewa.

  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

:-D A ja to jak mam więcej pampuch zrobionych (robię to specjalnie) to podsmażam na masełku z obu stron i na talerzu już posypuję cukrem.Jest wtedy fajne śniadanko na drugi dzień a nawet i na trzeci.Pozdrawiam wszystkich i życzę wspaniałych wypieków i potraw

Opublikowano

Dzieki DeLarge :lol: U nas na Slasku to tak jak wczesniej ktos napisał mowi sie ,ze to "kluski na parze" Zawsze zajadam sie nimi na słodko,-z cukrem,masełkiem i cynamonem,z budyniem-moje dzieci uwielbiaja,albo nadziewane-jagodami-pychotka :D ale nigdy nie jadłam z sosami na ostro np...musze wypróbowac :lol:

  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

U mnie się to buchty nazywa uwielbiam je a jak dawno ich nie jadłam chyba będę musiała zrobić(jeszcze sama nie robiłam) są pyszne ja zawsze jadłam polane masełkiem pychotka

Opublikowano

a jeśli sie tyczy naleśników to ostatnio miałem okazję je jeść ze szpinakiem...dla mnie były świetne, z resztą Marcin też jest chyba ich oddanym zwolennikiem :grin:

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.