Gość Moonek Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 Witam wszystkim. Trafilam na forum, kiedy buszowalam w poszukiwaniu ciekawych przepisow na swiateczne sledzie. Widze, ze mam tu mozliwosc podejrzec nie tylko to wiec juz wiem, ze bede tu stalym bywalcem. Pozdrawiam :-D Cytuj
Dorota Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 Witam Cię Moonek :-D Powiem Ci, że dobrze trafiłaś. Znajdziesz tutaj wiele ciekawych przepisów i porad. Zapraszam do pozostania z nami "Smaczniakami" :-D Pozdrawiam :-D Cytuj
gabi-ostra Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 CZeść Moonek!!!! Tu jest naprawdę fajnie!!!Też trafiłam tu przypadkiem i tak już zostało!!!Teraz to po prostu nałóg!!!DZień bez Smacznego to dzień stracony!!! Cytuj
ina12 Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 Moonek witaj! Jak dobrze że zostaniesz z nami na stałe, napewno się nie zawiedziesz. Pozdrawiam. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 Witaj! Moonek na pewno znajdziesz tu wiele ciekawych smakołyków. Owocnego smakowania :-D Cytuj
Agusia Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Witamy serdecznie. Ja dodam od siebie ze tez trafilam tu przypadkiem, no i .....tez juz tak zostalo. Wdodatku awansowalam juz na stalego bywalca!!!!!!!!!!!!!! Mam nadzieje ze dorzucisz czasem jakis przepisik od siebie!!!!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi