anka2481 Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 Co muszę wcisnąć żeby dodać przepis?pytam bo nie widzę tu opcji dodawanie przepisów.Ania Cytuj
Dorota Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 Należy wejść na Wasze przepisy tam wybrać kategorię, do jakiej chcemy dodać nasz przepis np. jeżeli chcemy dodać sałatkę z makaronem to wybieramy kategorię Sałatki, i tam w prawym górnym rogu znajduje się "przycisk" Nowy temat i wtedy otworzy się okno, w którym należy podać przepis. W ten sposób dodaje się przepisy. Powodzenia :-D Cytuj
ina12 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Dziękuję Dorotko za poradę. Dobrze że zajrzałam tutaj, napisałam przepis wczoraj i dzisiaj i nie mogłam wysłać. Pozdrawiam Cytuj
ina12 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Napisałam ten sam przepis poraz trzeci i ponownie nie ukazał się. Proszę o poradę gdzie trzeba kliknąć żeby go wysłać? Cytuj
Marcin Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Proszę o więcej szczegółów. Czy jest jakiś komunikat błędu? Cytuj
ina12 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Witaj Marcinie! nie ma ma żadnego komunikatu błędu, nie mam żeby kliknąć dodaj nowy temat, wszędzie klikam i nic z tego. Prawdą jest tylko że starość to nie radość. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi