Agusia Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 1/2 butelki malibu 2-3 szklanek soku z ananasa 1-2 szklanek soku z pomaranczy 2-3 lyzeczki grenadiny ( syrop z owocow granata)-do smaku i do koloru Wszystkie skladniki wymieszac w duzej wazie do ponczu lub w duzym szklanym dzbanku. Sczlodzic. Podawac w malych szklaneczkach z dodatkiem kawalkow ananasa- naljepiej swiezego, wisienek koktajlowych i ewentualnie 1 lub dwoch kostek lodu. Polecam. Gdy mamy wieksze przyjecie z bufetem wystarczy wystawic waze z ponczem z lyzka wazowa oraz szklaneczki oraz ewentualnie kubelek z lodem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.