Doris Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Koncentrat pomidorowy zawsze podsmażam, ale o podsmażaniu ogórków nie słyszałam do tej chwili. :grin: Cytuj
renigliwice Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Ja natomiast nigdy nie słyszałam o podsmażaniu koncentratu pomidorowego. Wypróbuję. :grin: Cytuj
Iwona01 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 No proszę, ilu ciekawych rzeczy można się dowiedzieć. Pierwszy raz słyszę, (a właściwie czytam), że mozna podsmażać ogórki lub koncentrat. Przy najbliższej okazji na pewno wypróbuję 🙂 Pozdrawiam Cytuj
iwona30 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Koncentrat pomidorowy podsmażam na łyżce masła a do zupy ogórkowej na koniec gotowania dają łyżkę masła bo ogórków nie podsmażam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi