kaja Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Trafiłam do was przypadkiem ale tak mi się spodobało że zaglądałam codziennie a niedawno się zarejstrowałam.Przyznam się że kilka przepisów wypróbowałam i się udały ku mojemu zadowoleniu a nie jestem doświadczona w pieczeniu. :-D Cytuj
baśka96 Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Witaj Kaju w naszej "smacznej rodzinie" :-D :-D :-D :-D :-D Cytuj
Dorota Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Witaj Kaja :-D Fajnie, że dołączyłaś do nas. Mam nadzieje, że będzie Ci tutaj dobrze i... smacznie :-D Pozdrawiam :-D Cytuj
Katarzyna Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Witaj Kaju!!! Ciesze się razem z Tobą że jesteś zadowolona z naszych przepisów :-D bo nic tak nie cieszy jak uznanie innych z tego co się robi, wiemy wtedy że ktoś to docenia i nasze wysiłki nie idą na marne. Zapewne znajdziesz wiele smakołyków które zagoszczą w Twoim domu na stałe :-D Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi