Owocowe dekoracje Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Ja też robie takie owoce.Co myślicie o moich kwiatkach z rzodkiewki i marchewki https://fotoalbum.wzt.pl/fotografia_3.php?i...owe%20dekoracje https://www.owocowedekoracje.za.pl/ Cytuj
basga Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 bardzo ładne,trzeba miec rekę i pomysł,żeby coś takiego wyczarowac.... niby taka zwykla rzodkiewka a co z nią da się zrobic! pewnie narzędzia tez niemalo kosztują. Cytuj
Owocowe dekoracje Opublikowano 22 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Narzedzia żadne nadzwyczajne .Zwykły ostry cienki nożek.Jakoś nie potrafie tymi specjalnymi narzedziami Cytuj
dariad Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Piękne !!uauuuuuu robisz to dla siebie czy pracujesz w dekoracjach, czym to robisz ? czy to są nożyki takie co nieraz na bazarach robią pokazy - warto by ten talent wykorzystać serdecznie pozdrawiam Cytuj
Owocowe dekoracje Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 pracowałem kiedyś w Sheratonie jako dekorator a teraz robie takie rzeczy dla znajomych kucharzy i wszystkich którzu zechca.a narzedzia zwykły ostry nożyk Cytuj
monilek26 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Gratuluje talentu - przepiękne te dekoracje - prawdziwe dzieła!! Cytuj
basga Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zobaczcie takie dekoracje...aż zgłodniałam. Cytuj
Dorota Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Jej... są przepiękne :P Ja też zgłodniałam - ale one są takie ładne, że chyba szkoda byłoby je zjeść :grin: Cytuj
Dorunia Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Super!, ja takich na pewno nie potrafiłabym zrobić...jest na co popatrzeć i tylko podziwiać za talent :grin: Cytuj
Justyna.K Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Ja cie smole naprawdę podziwiam za takie dzieła . Może kiedys spróbuje podpatrzeć. :grin: Cytuj
Asieńka Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 Jakie śliczne :P , aż się jeść zachciało hehe, chociaż żal by było takie cuda jeść. Cytuj
viola32 Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Przesliczne az sie jesc od razu chce... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi